duminică, 11 august 2013

TOP 5 Site-uri de SMS - uri Gratuite

Iată câteva platforme online de pe care puteți trimite SMS-uri gratuite: 

mesajgratuit.ro Dacă nu vrei să-ți faci un cont pe acestă platformă ai o limită de 3 mesaje pe zi către un număr de telefon. În schimb, dacă te autentifici site-ul spune că ai dreptul la câte 5 mesaje zilnice către orice număr de telefon din România, din rețelele Orange și Vodafone.

sms-gratuite.ro Gratuit, poți trimite până la 250 de mesaje în Orange, 100 în Cosmote și 50 în rețeaua Vodafone. Cei care doresc să trimită SMS-uri în străinătate sau mai multe în rețelele din România trebuie să plătească o taxă între 1 și 3 euro, în funcție de pachetul pe care îl aleg.

3sms.ro Destinatarul va primi mesajul tău ca fiind expediat de pe un număr scurt, 1846. De asemenea, va fi înștiințat că SMS-ul a fost trimis de pe acest site și să nu răspundă. Într-o zi nu poți expedia pe un număr de telefon mobil decât maxim 3 mesaje. Funcționează doar pentru rețelele de telefonie mobilă din România, nu și în străinătate.  

free- -sms.com Poți trimite până la 10 mesaje gratuite în majoritatea rețelelor de telefonie mobilă din întreaga lume. Trebuie să-ți faci cont, iar pentru a-l activa trebuie să introduci un cod pe care îl vei primi prin SMS pe numărul tău de telefon.   

e-freesms.com Poți trimite SMS-uri gratuite în peste 150 de țări. Nu e nevoie să-ți faci un cont, pur și simplu introduci numărul de telefon și mesajul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu