duminică, 21 aprilie 2013

TOP 6 OBICEIURI SEXUALE CIUDATE de pe MAPAMOND

Site-ul oddee.com a prezentat într-un material câteva ritualuri legate de sex pe care unii le pot considera şocante. Dar, pentru anumite comunităţi din Haiti, Noua Guinee sau Nepal, practicile sexuale moştenite de la strămoşi sunt ca o lege, ele fiind respectate cu stricteţe.

1. în Tribul Mardudjara, din Australia, se recurge la un ritual primitiv petru a deveni bărbat. Un tânăr devine bărbat după ce I se face o circumcizie dureroasă, acesta fiind apoi obligat să îşi mănânce prepuţul. După ce zona se vindecă, viitorul bărbat trebuie să fie tăiat pe aproape toată lungimea penisului, iar sângele se aruncă într-un foc, pentru purificare. 

2. Din Papua Noua Guinee, din tribul Sambian, aflăm că tinerii care aspiră la statutul de bărbaţi trebuie să se delimiteze de femei atunci când împlinesc şapte ani, urmând să revină în preajma sexului frumos abia peste zece ani. În tot acest timp ei trec printr-un ritual care cuprinde străpungeri repetate ale pielii pentru purificarea sângelui şi ingerarea lichidului seminal al bătrănilor din trib. Apoi, după ce au "acces" la femei, bărbaţii trebuie să îşi producă sângerări nazale în timpul ciclului menstrual al partenerelor de viaţă. 

3. Tot în Papua Noua Guinee, dar în tribul Trobriander, pentru a deveni mai repede adulţi, copii sunt puşi să facă sex încă de la vârste fragede, 6 ani fetele şi 10 ani băieţii. 

4. Tribul Saut d'Eau, din Haiti, are un ritual sexual ciudat, pe care îl face vara. Pentru a avea parte de iubire, femeile şi bărbaţii participă la o procesiune de tip voodoo, făcând baie în noroi, cu sânge obţinut de la capre sau vaci sacrificate. 

5. În Nepal, există o comunitate în care fraţii îşi împart o soţie, trăind fericiţi ca o familie şi împărţind, cum altfel decât frăţeşte, pe ore, activitatea fiecăruia alături de unica parteneră. 

6. Bărbaţii dintr-un alt trib ciudat, Wodaabee, din Niger, are obiceiul de a fura între ei nevestele. Asta după ce părinţii stabilesc încă din copilărie viitoarea nevastă a băiatului, care se poate schimba dacă bărbatul fură nevasta altuia în timpul unui ritual şi dacă o duce acasă fără ca restul să îşi dea seama.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu